Şbt

Değerli öğrencilerimiz, aşağıda yer alan bağlantılara tıklayarak yeni ders programlarınıza ulaşabilirsiniz.

Şbt

Ara

Kas

Ekm

Ekm

26 Ekim 2023 Perşembe  günü saat 14.00'te Okulumuz  Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, okulumuzun konferans salonunda yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi ve bilgilerinizi rica ederim.

Saygılarımızla.

Şehit Öğretmen İzzet Yüksel Ortaokulu Okul Aile Birliği

Eyl

Değerli öğrencilerimiz, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının hepinize sağlık ve başarı getirmesini diliyoruz. Aşağıda yer alan bağlantılara tıklayarak programlarınıza ulaşabilirsiniz.

Kas