İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Şehit Öğretmen İzzet Yüksel Ortaokulu

Etiket Sonuçları: okul

Ekm

26 Ekim 2023 Perşembe  günü saat 14.00'te Okulumuz  Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, okulumuzun konferans salonunda yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi ve bilgilerinizi rica ederim.

Saygılarımızla.

Şehit Öğretmen İzzet Yüksel Ortaokulu Okul Aile Birliği

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Ceyhan Sepetci'nin Gürcistan'da bir öğretmen ile kurucu olduğu "For the Better World" projesinde 6 ülkeden proje ortakları yer almaktadır.

Farklı uluslar arasındaki ilişkilerin günümüzde özellikle önemli olduğu ve küreselleşme sürecinin bizi birbirimize çok yakınlaştırdığı bilinciyle başlayan projede kimsenin farklı milletlerle arkadaş olmak, öğrenmek ve başkalarının kültür ve geleneklerine saygı duymak hayati derecede önemlidir. Bu proje sayesinde öğrenciler, farklı ülkelerin kültür ve geleneklerini keşfedecek ve anlayacaklar ve uluslar arasında daha iyi ilişkiler kurmak ve dünyamızı daha dostane ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için farklı etkinliklere katılacaklardır. Proje etkinlikleri 2.dönemi kapsamaktadır.