"For the better world" e-Twinning Projemiz

Okulumuz öğretmenlerinden Ceyhan Sepetci'nin Gürcistan'da bir öğretmen ile kurucu olduğu "For the Better World" projesinde 6 ülkeden proje ortakları yer almaktadır.

Farklı uluslar arasındaki ilişkilerin günümüzde özellikle önemli olduğu ve küreselleşme sürecinin bizi birbirimize çok yakınlaştırdığı bilinciyle başlayan projede kimsenin farklı milletlerle arkadaş olmak, öğrenmek ve başkalarının kültür ve geleneklerine saygı duymak hayati derecede önemlidir. Bu proje sayesinde öğrenciler, farklı ülkelerin kültür ve geleneklerini keşfedecek ve anlayacaklar ve uluslar arasında daha iyi ilişkiler kurmak ve dünyamızı daha dostane ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için farklı etkinliklere katılacaklardır. Proje etkinlikleri 2.dönemi kapsamaktadır.

14-02-2023

Yayın: 14.02.2023 - Güncelleme: 23.02.2024 11:16 - Görüntülenme: 178