Tem

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ali Riza ÇALIŞ; öğretmen, öğrenci ve velilerimize 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu seminer gerçekleştirdi. 15 Temmuz Şehitlerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz. Ruhları Şad Olsun. 15 Temmuz Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyoruz ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Anaokulu öğrencilerimiz pizza etkinliğinde, kendi hazırladıkları pizzaları afiyetle yediler.

Mrt

Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz Umut BARAN ve Hatice TÜRKAN'ın öğrencileriyle birlikte hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi sergimizden görüntüler.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Ceyhan Sepetci'nin Gürcistan'da bir öğretmen ile kurucu olduğu "For the Better World" projesinde 6 ülkeden proje ortakları yer almaktadır.

Farklı uluslar arasındaki ilişkilerin günümüzde özellikle önemli olduğu ve küreselleşme sürecinin bizi birbirimize çok yakınlaştırdığı bilinciyle başlayan projede kimsenin farklı milletlerle arkadaş olmak, öğrenmek ve başkalarının kültür ve geleneklerine saygı duymak hayati derecede önemlidir. Bu proje sayesinde öğrenciler, farklı ülkelerin kültür ve geleneklerini keşfedecek ve anlayacaklar ve uluslar arasında daha iyi ilişkiler kurmak ve dünyamızı daha dostane ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için farklı etkinliklere katılacaklardır. Proje etkinlikleri 2.dönemi kapsamaktadır.